Rozenoogsttijd

Een heerlijke tijd, de geur en kleur het zoenen van de bijen tijdens het oogsten. Een geweldige sfeer. Ik gebruik 2 soorten. De Apotheker roos (Galica Officinalis) en de Rosa damascena ook wel Bulgaarse roos genoemd. De Apothekersroos gaat in de theeën, deze roos houdt haar kleur langer vast. De Bulgaarse roos gebruik ik voor je Rozensiroop en Rozen jam. De siroop is heerlijk om limonade van de maken, over ijs of vruchtensalade. Bij vlees geef het een heerlijke bijzondere smaak.

We gebruiken enkel cookies bij het versturen van ons contact formulier. Verder wordt er data verzameld over uw surfgedrag hier op de website, dit om de statistieken inzichtelijk te maken. View more
Cookies settings
Accepteer
Afwijzen
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: Helenokruiden.nl.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site via het contact formulier, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden berichten van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service. Er worden geen cookies opgeslagen, alle cookies worden gewist als de browser wordt gesloten.
Save settings
Cookies settings